Design
Vancouver

Residential - Vancouver

We envisioned a raw space, at the back of the building which could barely be seen from the street: a space that would blend into the garden experience, as the rooftop garden would merge with the centuries old trees of the street.

The use of prefabricated, slatted concrete allowed us to create a raw but re- fined brutalist volume in contrast with the existing building materials.

The result is a rectangular, serene, open atmosphere carefully proportioned ac- cording to the ratio of the brutalism section.

Designer:

Studiotoff Collab – Letty Roest Design Studio

Photos:

Matt Chen Production

Other projects

Renovation + Design
Puglia
Villa Ceglie – Puglia

Great location in the picturesque Valle d’Itria, the perfect getaway

Renovation + Design
Italy
Villa Ostuni – Puglia

Dream away between the ancient olive trees. “Andrà tutto bene”

Design
Bloemendaal
Chic Apartment – The Netherlands

Beautiful stylish apartment in historic building.

What are you looking for

Studio
toff

Thank you for your interest! For all press inquiries, email hello@studiotoff.nl