Design
Roberts Creek

Holiday House - Roberts Creek

The project site has a particular atmosphere. Close to the sea and adjoi- ning a large pond, the west side of the property is entirely defined by protec- ted woods, with its specific palette of colours and vegetation. Large trees do- minate the access road to the property, creating a peaceful and natural environ- ment.

At the same time, we stayed at the sea and we create new content for the brand BENSEN in this spectaculair house. In summer, exterior and interior blend to create a whole experience

 

Designer:

Studiotoff Collab – Letty Roest Design Studio

Photos:

Alan Jensen

Other projects

Renovation + Design
Puglia
Villa Ceglie – Puglia

Great location in the picturesque Valle d’Itria, the perfect getaway

Renovation + Design
Italy
Villa Ostuni – Puglia

Dream away between the ancient olive trees. “Andrà tutto bene”

Design
Bloemendaal
Chic Apartment – The Netherlands

Beautiful stylish apartment in historic building.

What are you looking for

Studio
toff

Thank you for your interest! For all press inquiries, email hello@studiotoff.nl